Vb: En uppmuntran till att visa allt

Erdoderdo

Länkar här till Katta Kvacks ypperliga guide om att visa hela blogginlägg i RSS:en. Flera för mig nya bloggar har den här tråkiga inställningen att inte visa inläggen helt fullt i RSS. Det blir verkligen som Katta skriver: chansen är stor att man inte fortsätter följa då. Får jag läsa hela i RSS så är chansen större att jag klickar in på bloggen. Det är faktiskt så. Jag läser mycket bloggar i mobilen, men sitter jag framför datorn klickar jag gärna på en rubrik.

Mvh trött mor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s