Avslagen dag

Erdoderdo

20120730-170933.jpg

20120730-170939.jpg

20120730-170952.jpg
Åkte med bästisarna ut till deras landställe igår för att umgås och ha det bra över några dagar. Sen fick Ines i natt ont i öronen och jag vankade med henne till och från till halv fem imorse då hon fick Ipren och sov lite bättre till 8:30. Sedan stannade vi kvar ett tag och gick en sväng till stranden. Men efteråt åkte jag och Ines hem. Alma ville stanna kvar så nu är hon själv ute med vännerna. Jätteskönt att hon fungerar så bra ihop med dem och deras son (min bästis son) och att hon är så trygg med dem. Det blir kanske lite tårar ikväll då hon ska sova men det hör väl till. Ines och jag har bara gått ute med vagn och hund sen vi kom hem, hon är risig och gråter en del. Skönt att åka hem faktiskt men lite snopet. Stackars min yngsta lilla skrutt.

Annonser

En reaktion på ”Avslagen dag

  1. Ang kokossocker. Jag vet att det har lägre GI och att det inte innehåller en massa skit. Jag testade i the, men tyckte inte riktigt om smaken. I smoothies har jag hellre dadlar. Kanske ska testa att ha i stället för honung =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s