Kläder

Erdoderdo

20120731-133225.jpg

Vilka kläder jag gillar ändras hela tiden. Så är det väl för alla. För tre år sedan hade jag svart, svart, svart – svart lugg och mycket leopard på mig. Just nu har jag hittat tillbaka till en gammal stajl jag gillade förr. Lite bohem-sport. Är det en genre? Jag köpte mig visst ett par långfillingar idag. Vad är grejen med det? Ursköna. Och hittade ett par tio år gamla baggy manchesterbrallor i militärgrönt som jag drog runt i.

Ett märke som jag verkligen tycker om just nu är Denim & Supply från Ralph Lauren. Lite förvånande – jag gillar inte alls de stora hästarna och pikéerna. men Denim & Supply är något helt annat de gör. Lite Brokeback Mountain-stajl skulle jag nog säga. Med etno-inslag. Jag upptäckte det när jag fick den här fina parkasen av min kille när jag fyllde år. Sedan fick jag en vit volangklännig till midsommar. Och nu sneglar jag på urtvättade hoodies och mjuka t-shirts från samma märke. Och de här leggingsen!


Lite Popjunkien över dem?

Ja, det var dagens konsumtionsfunderingar. Imorgon ska jag däremot dra och låna något fint hos Sabina and Friends. Tänkte nämligen dra på mig balunsskorna och dra ut på party.

Annonser

2 reaktioner på ”Kläder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s