Filosoferar visst en del

Träning

20120803-101109.jpg
Igår fick jag ett välkomstmail från Tjejmilen – en månad kvar. Hjälp, vad händer med min löpträning? Idag måste jag få till intervaller och imorgon ett långpass. Har fortfarande inte sprungit milen och är lite nervös över det. Det har varit lite svårt att få ihop löpträning med ensam-med-två-barn-veckor. Men denna vecka har jag faktiskt prioriterat att vila lite. Idag blev jag sugen och inspirerad av Smaljeansens benpass. Hoppas hinna till MiniSats före de stänger idag. Regnet öser ner här och efter en härlig dag i solen igår med fina kompisar så känns det helt ok.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s