Länkkärlek

Erdoderdo

20120806-222437.jpg
Sara Tilling har gjort en grym länklista på peppiga träningsbloggar (och bloggar med hälsofokus + lite mer). Och vad glad jag blir av beskrivningen av mig, mitt – denna blogg. Fina Sara, klart du får kalla mig din vän! Sara och jag utbyter numer inte bara squatstretch-tips utan våra bebisar är födda dagen intill varandra, och detsamma är vi (nå med skillnad på ett år då). Vi verkar ha lite samma träskalle. In och hitta nya bloggar att läsa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s