Snabba ben

Erdoderdo

20120806-083920.jpg
Häromdagen när jag sprang fungerade inte Runkeeper-appen som den skulle, och det såg ut som att jag sprang 11km på 28 minuter. I förrgår sprang herrarna i OS 10 000 meter. Under loppet höll de ibland en kilometertid på 2,8 minuter! Nästan samma som min felaktiga löptid – som jag tyckte var helt galen. Igår när jag intervalltränade på löpbandet sprang jag som snabbast med en kilomtertid på 3:31 minuter. Det gick fort för mig och jag är osäker på hur länge jag skulle lyckas hålla den farten utan att pausa emellanåt.

Annonser

En reaktion på ”Snabba ben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s