Bryt

Erdoderdo

20120810-232802.jpg
Jag har en viss oro i kroppen, igår åkte vi hem från Bollnäs och idag fick jag ett bryt när jag återigen var hemma själv med barnen. Det är tufft och det har jag vetat att det skulle bli, dessa veckor i slutet av sommaren då min kille öppnar större och jag rattar hemmet själv. Ändå är det tungt, tyngre då och då.

Idag fick jag sån massiv ångest över känslan att inte kunna vara själv, att inte orka vara skojig samtidigt, pedagogisk, lugn, påhittig. Ines är rolig och söt men en galen maskin som håller på att dö flera gånger om dagen. Alma är underbar men ifrågasätter allt och bryter ihop när jag inte orkar. Jag har kort stubin som en kinapuff och biter mig själv i kinden för att inte vara lika barnslig tillbaka.

Gick en promenad med båda barnen i vagn, grät tyst och kände mig som psychomamman. Samlade mig och bokade en tidigare flygresa till Gotland och min bror med familj idag. Nu känns det bättre.

20120810-233659.jpg

Annonser

10 reaktioner på ”Bryt

      1. Ok vad skönt. Härligt att se att det är bättre. Inte konstigt att bryta ihop ju. Jag mötte J i dörren med tårar i ögonen många gånger innan sommaren…Ta hand om dig o så styr vi upp ngt snart! Kram

  1. Åh jag förstår precis känslan! Jag har varit själv två veckor nu och det var betydligt tuffare än jag anat! Och då tänkte jag ändå att det skulle bli sjukt jobbigt. Då har jag trots allt bara ett barn, så du är inget mindre än en hjälte som fixar det med två! Vore helt omänskligt att inte bryta ihop då och då!

  2. Du gör det så jäkla bra. Heja dig, klart vissa dagar är tuffare än andra. Kram från hon som med hälften så många barn OCH ledig man kan få bryt lite nu och då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s