Hemma

Erdoderdo

20120818-153404.jpg
Hemma från Gotland till nysvabbade golv och efterlängtade kramar. Nu börjar livet igen, vardagen.

Resan hem gick bra men jag fick skoja SJUKT mycket med Ines. Tur att flygningen bara tog 35 minuter. Jag hade bokat en så bekväm resa som möjligt eftersom jag reste med barnen själv. Taxi till och från Bromma flygplats, lite folk, korta transportsträckor.

Nu sover Ines gott i sin egen säng igen, med favoritmyset: en napp i varje hand och en i munnen.

20120818-153710.jpg

Domen mot Pussy Riot är vad de flesta verkar prata om idag. Min svägerska som är ryska från Moskva har delar med mig av vad hennes Facebook-feed säger gentemot mitt (min?). En intressant grej tycker jag är att 80% av det ryska folket tycker att domen var rätt. En betydligt högre andel än hur många som anser sig religiösa.

Här är förresten en film från Pussy Riots aktion i katedralen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s