Bellmanstafetten

Erdoderdo

Ikväll var det dags för Bellmanstafetten med jobbet. Fem kilometer var med fem deltagare, där alla efteråt får dela på en picknickkorg (kartong) efteråt. På väg in till evenemanget öste regnet ner och jag undrade hur det skulle gå eftersom jag hade med mig båda ungarna och skulle springa sist. Men ungarna skötte sig galant och jag high fajvade med dem efter vägen när jag sprang. Fina Alma var så slut efter ännu en kväll i regnet (igår på Expressenplåtningen) så hon somnade i Ines vagn på väg hem. Det hade jag lite på känn så jag hade Ines i bärselen.

Min prestation då? Jag måste säga att jag är liiiite nervös inför Tjejmilen. Men jag får sänka mina ambitioner antar jag, och hålla ett lägre tempo då. Jag sprang mina 5 kilometer på 27 minuter och jag tyckte det var väldigt jobbigt faktiskt. Jag hade hoppats kunna öka lite på slutet. Men en kombination (antar jag) av att ha ätit för dåligt (tänkte inte på att jag var sist av alla fem) och var trött bidrog väl. Det var otroligt hög belastning på telenätet där så mitt Spotify slutade fungera vid tre kilometer. Det tyckte jag kändes väldigt tungt. Gillar inte att höra mitt flås. Men jag kämpade på i alla fall och fullföljde (såklart). Jag och min pinn-överlämnare hade svårt att hitta varandra när han kom i mål så tyvärr fick jag 4,5 minuter längre tid på nätet men vafan.

20120823-231610.jpg

Dock har jag väldiga problem med att få ner min andning i magen och ta det lugnt med den. Någon som har några tips till mig såhär inför Tjejmilen? Hur ska jag orka springa milen om jag flåsar som en rökare i en skyskrapetrappa?

Det var superkul att träffa fina kollegorna som passade varandras barn och höll stämningen uppe.

20120823-231511.jpg

På tunnelbanan hem, tappra unge

Annonser

4 reaktioner på ”Bellmanstafetten

  1. Heja, superbra kämpat! Tjejmilen kommer gå fin-fint, oroa dig inte. Jag försöker att inte att tänka så mycket på andningen alls, utan bara försöka komma in i ett flow där andningen kommer naturligt. Hm, kanske inte rätt metod alls, men det funkar för mig.

  2. Hej hej! Vad bra sprunget, heja dig! Ang Instagram så har jag haft mitt konto privat ‘so far’ men ska ta mig en funderare på huruvida jag ska göra det publikt..fler än du som frågat om detta:) Inget i tidningen idag?? Kanske nästa fredag?! /L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s