Det här kan jag nog vänja mig vid

Erdoderdo

Sen lämning på förskolan idag, ville inte riktigt väcka Alma som var helt sänkt efter Bellmanstafetten igår. Väl på plats träffade jag Almas bästa polares mamma som var promenadsugen. Vi tog en sväng med Matilda (vår hund) och småsyrrorna. Ines somnade i vagnen. I Luma här i Hammarby Sjöstad stannade vi på Fine Food som är både ett fik, en restaurang och en deli. Lite lik den populära Urban Deli på Söder kan jag tänka mig. Jag drack en urgod kokossmoothie. Efter snicksnack och handling kom jag och Ines hem vid halv ett (!). Jag försökte städa lite (omöjligt) och beställa ett regnset till Ines på Nellys stora rea (hittade rabattkod hos Engla) och nu sover hon i vagnen, redo att strax gå tillbaka till förskolan (sjukt ruttad morsa). Senare ska vi gå hem till Almas kompis (och min nya kompis – mamma Lina) och hänga lite då vi båda är ensamma föräldrar ikväll. Kan nog vänja mig vid detta med föräldraledighet ändå! Städa får jag göra en annan dag. BildOch träna ska jag göra ikväll. Mycket sugen på att köra lite benträning med kettlebellen. Kroppen känns skön idag med lite träningsvärk i axlarna.

(Möjligen använder jag lite för många parenteser?)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s