Den här dagen lär inte gå till historien direkt

Erdoderdo

20120825-130315.jpg
Jag fick inflammation i mina skruvfästen igår. Låter som att jag är en bil. Men jag har både skruvar och en spik i benet efter tidigare benbrott. Igår började det göra svinont i de nedre skruvarna, kanske efter Bellmanstafetten eller på grund av dåliga has-skor fram och tillbaka till dagiskompis. Tog en Voltaren vid 22.30. Vaknade 4 av jätteont, tog en ny i morse och känner mig nu lika pigg som en narkoleptiker. Väntar på min kille som är ute på långpromenad med hunden. ”Om de är påklädda kan jag ta med dem på stan” skrev han i ett sms nyss och nu sitter båda barnen med skor och allt i hallen och väntar på honom! Ska kasta mig i sängen när de har gått, och hoppas slippa ta fler tabletter idag. Ingen fara för Tjejmilen hoppas jag! Jag ska försöka få remiss att ta bort de här skruvarna. De orsakar bara problem nuförtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s