Vilar mig i form

Träning

Jag har fortfarande ont i min vrist och försöker vila mig bra. Jag är ovan vid det. Tänkte köra ett hemmapass idag igen men provar om det blir bättre av att helt vila. Jag tror att det är en inflammation och i så fall kan det vara bra. Om det är en spricka eller skruven som rört på sig lär det väl märkas och inte bli bättre. Eftersom vi har hund gick jag en promenad idag, måste ju, men bara runt 40 minuter. Och en sväng till köpcentret, två kilometer. Men sedan har jag tagit det lugnt. Och det kliar i kroppen. Jag tycker om att sjunka ned i soffan på kvällen när allt är klart, och känna mig mör i kroppen. Aktiverad, färdigjobbad. Jag tror den är till för det. Vi ska inte sitta och jäsa framför datorer och sedan gå hem och lägga oss i soffan. Vi är designade för att arbeta. Även om jag är lite överdampig på det planet.

Sötsuget slog i alla fall till efter middagen. Så jag slängde ihop några chokladbollar av lite nyttigare slag.

20120827-200608.jpg

En näve hasselnötter, hackade
En näve torkad aprikos, hackade
Lite kokos
Lite 100% kakao
En skvätt kaffe
Två matskedar mandelsmör
En tsk honung

Alma har fortfarande sena kvällar efter sommaren, och nu när hon inte går heltid på föris är hon inte lika trött efteråt (föräldraledig-tider). Just nu kikar hon på Pongo och de 101 dalmatinerna på min dator och äter en smörgås. Ines hoppade över eftermiddagsvilan idag och sover sedan 18.30.

Imorgon förmiddag har jag en date med min svägerska på Fotografiska museet som ligger på gångavstånd härifrån. Life of a parent on leave. Det var det hele.

Annonser

2 reaktioner på ”Vilar mig i form

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s