Sabina and Friends

Erdoderdo

Idag var Alma bra och Ines knappt snorig (win!) så jag tog med dem till Sabina and friends för att lämna ett plagg och låna ett nytt. Jag brukar tipsa om dem då och då – det är min bästis Diana som är en av grundarna till företaget. Och sägas ska också att jag hjälper dem lite med PR och de aktiviteter som tillkommer. Men jag är även en vanlig betalande medlem och tycker det fungerar så himla bra. Just nu är jag ju föräldraledig och har mindre behov av att känna mig fancy, men när jag jobbade i våras var det great att kunna dra på mig en Hope-kostym och gå ut och reppa. Eller en fin klänning till ett viktigt möte. Eller bara som i somras – låna en bröllopsfestklänning som man bara har på sig en gång för att det inte känns lika roligt andra gången, men man vill ändå ha på sig något unikt och flådigt (särskilt när man har Joel Kinnaman som bordsherre!).

Sabina and friends är alltså en medlemsklub för att låna kläder (man väljer antal plagg efter hur stort abonnemang man vill ha). De köper in kläder efter medlemmarnas önskemål och efter vad de själva gillar. De har svenska märken som Hope och Dagmar men även internationella och ovanliga i Sverige som Bolongaro Trevor eller Sass & Bide. De har plagg som i affärer kostar många tusenlappar, men även billigare men unika grejer. Tanken är att vi alla hjälper miljön och att vi kanske minskar konsumtionshetsen en del genom att återanvända och faktiskt dela något med andra. Dessutom är det kul att vara med i en klubb. Idag fick i alla fall denna fina cardigan från Dagmar följa med hem. Den är sjukt gosig och mjuk och varm och väldigt stilig.

20120829-214815.jpg

 

När jag kom hem hade även denna bralla kommit i brevlådan. Ett par jeans från Örjan Andersson som jag fyndade på Nelly.coms rea för 240 pix! De har hög midja och stretch. Ett måste för mig som har kurvor och en göt. Jag gillar inte när myntinkastet syns om jag böjer mig fram. De känns jättefina. Nu är jag redo för hösten!

20120829-214822.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s