Nummerlapp

Träning

20120831-104439.jpg
Det regnar massor i Stockholm idag. Hoppas på bättre väder imorgon då det är löpning på schemat! Jag och Ines är på väg till Tjejmilens base camp för att hämta min nummerlapp.

För den som ska springa Tjejmilen, och samtidigt vill springa för flickors rättigheter går det bra att komma förbi Plan Sverige imorgon och hämta ett Because I am a girl-armband. Jag och några andra bloggers kommer vara på plats från 12.

Om du vill heja på oss som springer så kan du vara med i Plans hejarklack! Här står den, och här är eventet för det på Facebook.

Igår körde jag ett roligt pass med Lovisa, där vi bland annat tränade på pullups, rodd och intervaller med deadball (knäböj med höga kast) och piska med tjocka rep (vad heter det?). Hon filmade mig även då jag gjorde latsdrag med en arm (enarmsrodd?) så jag fick se hur mycket muskler jag fått. Känns jättebra att se, Ines blir ett år på söndag och jag är i bättre form än före Alma 2008. ”Du ser stark och vältränad ut” sa Lovisa när vi sågs, och det känns fantastiskt att vara det också. Det har varit min målbild sedan Ines låg i magen och jag låg på soffan. Tänk att jag låg ner i fyra månader och max fick gå ett kvarter! Min kropp var så slapp och omusklig att jag hade svårt att ta mig ur soffan. Jag är så glad att jag inte släppte min önskan om träningen och att få känna mig stark igen. Och att jag unnat mig det här, att verkligen prioriterat det som får mig att må bra.

20120831-105847.jpg
Karta för Plans hejarklack

Imorgon hoppas jag kunna springa utan att få allt för ont i vristen. Sedan blir det omtag med träningen och nya mål. Nästa torsdag ska jag göra fys-test med Lovisa och bland annat kolla 1RM i marklyft. Idag tänker jag äta pasta och renskav och peppa för morgondagen, kanske godis med. Och snart en lunchdate med en väldigt fin vän, bästa Marty som är den starkaste tjejen jag känner (var det 130 i marklyft Marty?!). Fredagspepp!

Annonser

En reaktion på ”Nummerlapp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s