Jag börjar läsa igen!

Träning

Lästorkan måste ebba ut. Jag har satt upp läsning på piedestal sedan Alma föddes och prokrastinerar numer över det. Som att ha sex för sällan: det blir för stor grej. Eller träna – ja ni fattar. Idag dejtade jag min fina polare och käkade bulle och drack (mängder med) kaffe. Han hjälpte mig att bestämma att läsningen nu ska tillbaka i mitt liv. Efter ett samtal på Twitter nu med min otroligt coola, nya kollega (man måste ju vara cool om man vickar för mig – eller hur?) så har jag fått några lästips som bör passa mig! Jag är urglad. En av böckerna hon tipsade om hade jag redan hemma: De imperfekta.

Ikväll blir det således läspremiär. Men först ska jag göra det som är mitt råd till dig som kanske tycker dig ha sex eller tränar för sällan: just do it. Bara litegrann är bättre än inget. Jag känner mig urtrött men ska dra av ett minipass i vardagsrummet.

;

;

;

;

;

;

”Bara tio minuter” brukar jag tänka – sedan blir det ändå oftast mer. En snabbis får igång lusten och minskar igångsättningsångesten – ibland kan kontinuitet/ kvaintitet vara lika viktigt som kvalitet! (Kan eller vill du inte ha sex med någon annan – ha lite sex med dig själv.) Livet blir roligare när man är kåt eller nytränad! Eller nyläst – som jag snart kommer vara.

Edit: torka som ebbar ut? Måste nog gå en skrivkurs igen också

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s