Öronbarnet mitt

Erdoderdo

Klockan 22 vaknade Ines och var ledsen i en timme och drog sig i öronen. Vanka i vardagsrum blev det istället för bok. Ipren och högläge, nässpray, vanliga. Men sedan sov hon i sträck mellan 24 och 4.30 i allafall. 

Som tur var hade vi ett besök inbokat hos öronläkaren idag. Vätska bakom trumhinnorna, osäkert om det är vad som ger den oroliga och ledsna sömnen. Jag tror det. Eftersom hon inte haft inflammation sedan juni så avvaktar vi med rör om vätskan går bort nu. Och vi kämpar vidare med nattsömnen, eget rum och rutiner. Och Renässans koksaltspray i massor. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s