Kärlek och mat

Träning

20120906-111934.jpg

20120906-111941.jpg
Laddar på Fine food kärlek & mat inför ett fystest med Lofsan. Känner mig inte helt på topp efter att Ines vaknat en gång i timmen efter klockan två. Till slut la jag mig i Almas säng igen. Det är tydligt att hon vill sova när hon vaknar sådär. Provade en gång att ta upp henne men då blev hon jätteledsen. Tror verkligen det är öronen, vätskan bakom.

Iallafall ska jag snart göra pulstest, 1 RM (en repetition med maxvikt) på marklyft, maxrep på pullups, knäböj på tid, pushups på tid. Wish me luck.

Jag såg att Peter Blaha, aka Pansar, gjorde 60 pushups på en minut. Tror ni jag kan slå det?

20120906-112600.jpg
Kokossmoothie, ljuvligt len och god.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s