Min fredag

Erdoderdo

På grund av lite bättre sömn inatt, och en inställd träff på Fotografiska museet, hade jag tid över idag och blev fixarmanisk.

Jag inser då och då varför jag alltid skaffat mig motstånd i livet då jag är smått överdriven likt en sån där uppskruvad leksak om jag får fart.

Idag har jag således lagat mat, packat och skickat Tradera-paket, städat lägenheten, handlat på Systemet (liten flaska för första gången pga vi dricker knappt – pensionärsvarning), handlat två ramar och bytt kläder på Pop (fölsispresse till Ines), promenerat och peppat fyraåring att cykla tre kilometer (… Mental träning för mig) inklusive burit hem mat, vin och ramar från köpcentret, hämtat två printar på Procenter, lagat middag, matat barn, hängt upp foton (kolla in grymma Marguerite Seger), badat barn och lagt barn. Jo strykt lite och hängt en tvätt också. Typ så.

20120907-221346.jpg

20120907-221355.jpg

20120907-221402.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s