Blev ju tvungen att träna lite dårå

Träning

När man hängt med ett gäng passionerade träningsmänniskor i helgen kändes det självklart att köra ett pass idag.

Jag vet inte om ni är intresserade av exakt hur jag tränar. Alltså om någon ens är det. Från början när jag skrev om mina träningspass gjorde jag det i en separat blogg bara för min egen skull, som en dagbok. Det är skitkul för mig att gå tillbaka ett halvår och se hur jag utvecklats. Så, scrolla om du dont give a fudge.

Anyways. Man blir bra på det man tränar på sägs det (hoppas jag!) och jag vill ju bli bra på det som jag gjorde på fystestet. Så jag tränar lite extra på de sakerna nu och började dagen med pullups.

Försökte göra en helt vanlig, strikt. Gick inte. Körde då med röda gummibandet. Så många jag orkade och sedan excentriska (hoppade upp och höll emot på väg ned). Sedan gjorde jag lite shrugs i sista läget längst ned (typ rycka på axlarna men med armarna uppåt, i en press eller pullup tex).

Sedan kutade jag lite på bandet för att få upp flåset. Uppvärmningsjogg och sedan en en intervallpyramid på 17 (3.31per kilometer).

Efter det körde jag en workout med kettlebells. Körde ett för mig välanvänt upplägg med 6 övningar X3 med 45 sekunders arbete och 15 vila. Alltså 18 intervaller = 18 minuter. Idag körde jag lite tyngre än vanligt och det var riktigt, riktigt jobbigt! Jag klarade inte hela intervallerna på slutet men det är kul att prova att öka vikterna också.

(Jobbigt = skitkul)


Jag gjorde:

Enarmssvingar med 16kg (tio åt gången pga kan ej hålla en arm 45 sek med den vikten).
Gobletsquat med 16
Höga svingar med 18
Knästående till stående med 16
Enarmsrodd med 18
Marklyft med burpee med 2st 24 kg

Tre rundor = mycket svettigt!

Sedan gjorde jag tre rundor av goodmornings och front squat, men bara med 20 kg då. 10+10 x 3.

Sedan gjorde jag 5 X 5 toes to bar.


Ikväll kom några småkillar och ringde på med nybakade bullar till salu. Otroligt gulliga. Alma åt flera stycken och jag tog ostkaka med Kesella och rött te med äpple- och kanelsmak. Höstpepp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s