Dagens googling

Erdoderdo

Pushpresent

Själv debatterar jag ordet Hen i min arbetsplatsgrupp på Facebook. Jag älskar verkligen Facebookgrupper, och det är grupper jag mest använder det till. Annars använder jag Facebook mycket i jobbet. Twittrar gör jag privat, Instagrammar likaså. Även om det flyter ihop ganska mycket då en del av mitt jobb är att omvärldsbevaka och var gör man det bäst?

Hur gör du?

20120910-181558.jpg

 

Edit

Min kollega uppdaterade så bra: ”Alla skriver ju under på att alla ska behandlas utifrån dess person och att inga unkna könsroller ska hindra en att göra det man vill. Den stora utmaningen är ju hur vi når dit. Det är där vi måste göra uppoffringar eller förändringar som till en början för många (främst män) känns jobbiga och som oftast förminskas till onödiga eller töntiga. Den reaktionen är kanske inte så konstig med tanke på att grundläggande så handlar genusfrågor och jämställdhetsarbete om att förändra maktbalansen. Kvinnor ska få mer makt, män mindre. Klart det motarbetas av gruppen som får mindre makt.”

Annonser

4 reaktioner på ”Dagens googling

  1. hen kan slänga sig i väggen 😉 min grabb säger ”lilla gubbAN” till lillebror efter att vi föräldrar talat om att det heter lilla gubben inte lilla gumman till en pojk 😉 TJI fick vi liksom 😉 kul att ha hittat till ding blogg fr visst skriver du en del på facebooksidan lofsans challenge?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s