Eftermiddagspaus

Erdoderdo

20120911-174040.jpg
Idag har jag hämtat mina vänners son på förskolan och lekt i parken med tre barn. Hemma hos dem nu i väntan på vuxensällskap dricker jag kaffe i köket. Ines tycker det är kul här så hon drar iväg och leker. När vi kom hem hit undrade jag först hur de lyckas ha så städat hemma. Sedan insåg jag att det är på grund av att inte vi bor här. Med oss kommer röjet.

20120911-174446.jpg
Muminifierat

Annonser

2 reaktioner på ”Eftermiddagspaus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s