PR i löpning

Träning

Jag sprang fem kilometer på snabbaste tiden hittills ikväll. Bara det att mobilen dog efter halva rundan. Men jag räknade ut med mannens mobilklocka att det måste varit under 25 minuter. På Tjejmilen sprang jag sista fem på 26,5. Ikväll spurtade jag sista kilometern och kände bra flås och tryck i benen. Nu måste jag snart testa igen med fulladdad mobil! Den har börjat avlida vid 20%. Kanske har med den där Runkeeper att göra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s