Death-passet dårå

Träning

20120913-211249.jpg
Dagens pass kändes efter en tredjedel omöjligt att genomföra. Men jag kom in i en andra andning och sista delen gick bättre (andra andningen verkar vara min grej). Min kropp har verkligen blivit bättre detta år, på att återhämta sig. I början av året var jag helt knasig hela dagen efter ett träningspass. Trött, pigg, varm, pirrig, kokande. Feberfrossa på natten. Nästan. Träningsvärk två dagar efteråt etc. Nu känner jag mig återhämtad efter två timmar även om jag förstås verkligen känner i hela kroppen att jag tränat. Kroppen alltså, gillar den skarpt, den är en sån maskin. Och två ungar har den grejat med.

Jag hade ju nästan bett om ett pyramidpass med kettlebells idag, såsom det pass jag länkade till. Således har jag idag (påhejad och hetsad av den hårda lilla krutgumman) gjort sex pyramider med tre kettlebells-stationer på varje.

Totalt
300 svingar
50 burpees
100 gobletsquat
100 sumosquat

2 minuter vila mellan varje pyramid. Totalt tog passet 34 minuter.

Bra jobbat mamma Clöberg!

Annonser

2 reaktioner på ”Death-passet dårå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s