Hur många gånger?

Erdoderdo

Hur många gånger var vi inne hos Ines i natt? Noll gånger! Ingen gång! Två gånger före jag somnade hörde jag henne vakna och gny, och somna igen själv. Detta känns så otroligt bra att du inte kan fatta. Vi har inte haft eget sovrum på fyra år. Vi bodde ju i en tvåa förut.

För en tid sedan läste jag att Hanna laddat ner en sådan app som spelar in ljud på natten, när någon vaknar eller bökar. Hennes app registrerade 65 ”störningar”. Jag laddade också ner den för att se hur det låg till hos oss men var rädd för resultatet. Ines låg ju bredvid oss i en öppen spjälsäng. 64 uppvak/bök/ljud! Mellan 23 och 7.

Även om jag inte hade klappat på henne varje gång så är det ju störande att sova bredvid någon som sover oroligt. Samt att jag alltid var på helspänn inför uppvaken. Samt att hon ”ammade” flaskan en miljard gånger per natt. Jag förstod att det var dags att börja jobba för att ändra på våra sovrutiner. Och det känns onekligen som att det går åt rätt håll! Snart sover jag som en grekisk gud. Det var ett tag sedan. HOLLA! Bonusen är också att Alma sover som en stock hela långa natten, också sedan Ines flyttade in. Förut vaknade hon alltid och kom till oss. Såklart man vill sova ihop med någon, det gör ju vi vuxna dessutom. Turligt nog har hon aldrig vaknat på nätterna av Ines stök.

20120913-094836.jpg
På väg till gymdate med Lovisa. Misstänker att det är lite death by swings-upplägg som väntar mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s