Att välja personlig tränare

Träning

Jag har ju, som en del av er läst, tränat en hel del med personlig tränare i år. Närmare bestämt den här människan – Lovisa. När jag hittade henne var jag helt slutkörd som människa, efter en liggande graviditet (fyra månder i vila), livmoderinflammation och dubbla öroninflammationer på det. jag kände att jag ville bli starkare och friskare. Men jag ville inte träna med vem som helst som gått en kurs på två veckor och stod bredvid och prata tapeter (har hört detta samtal på riktigt på gymmet mellan PT och kund). Jag lever ju ihop med en idrottstränare och visste ganska bra vad jag kunde kräva av en personlig tränare.

Jag hittade (genom Anna – tack kompis) Lovisa och gillade att hon både hade en gedigen utbildning (Idrottshögskolan och Universitetet), själv hade tränat på elitnivå (kanot), jobbat som personlig tränare i många år, var specialiserad och riktigt duktig på kvinnor och graviditeter och själv var i sitt livs form efter två barn. Så bra form att hon var i form som utmanare för Gladiatorerna (sänds senare i år!). Det är för mig inspirerande att träna med någon som tränar hårt själv, och som hela tiden letar efter ett sätt att utveckla inom sitt arbete.

Dessutom kräver hon att man själv tränar emellan gångerna man ses. Och hon får mig att vilja visa att jag minsann kan bättre varje gång. Det är inget snicksnack på våra pass utan hon kör skiten ur mig varje gång. Och så ska det vara tycker jag! Här skriver Lovisa om vad man kan tänka på när man väljer personlig tränare. 

När jag tänker på pengarna jag lagt på det väger jag det emot:

– Jag shoppar inte kläder (hyr ju!) knappt förutom en del nya träningskläder i år

-Jag röker inte och dricker nästan inte alls

-Jag har ingen annan hobby som kostar pengar

– Jag har inte bil, äter inte ute, åker inte taxi – nästan alls

Träningen är det jag valt att lägga pengar på i år och jag tror knappast att jag kommer att ångra det.

Annonser

5 reaktioner på ”Att välja personlig tränare

  1. Haha, kul att du länkar till mig precis samma dag som jag gör ett inlägg om att jag ser ut som en nittonåring. Eventuella nya besökare får verkligen se min allra bästa sida! 😉

    1. Beror på hur ofta du kör och hur stora paket du köper. Från 400-600 i timmen tror jag. För mig är det matematiken att jag inte dricker, går ut, åker taxi eller har bil. Typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s