Saras böjpass

Träning

20120915-140949.jpg
Idag var det dags för mig att köra Saras böjpass.

Jag har inget rep på mitt gym och HSPU (inte en universitetsförening utan hand stand push ups) var jag inte redo att prova, så jag anpassade passet efter mig. När det gäller de tunga böjen var jag lite rädd efter den gången jag inte kom upp från golvet som en liten mupp. Jag insåg att jag brukar gå rätt djupt även med de tunga, men såg idag till att lägga mig strax runt 90 graders böj så kände jag mig tryggare.

Däremot var det länge sedan jag körde 5X5 och jag såg nu att jag då gjorde på 40. Idag körde jag med 50 så det har inte gått bakåt iallafall.

Jag gjorde:
2X5 excentriska pullups
Uppvärmning med burpees och airsquats
5×3 böj 20kg (bara stången)

5X5 böj 50kg

Over head lunges (utfall) med en 10kg viktplatta 20 steg i superset med 10 axelpress i planka med 10kg viktplatta – tre varv.

5X3 squat clean med 30 kg, superset med 10 bicepssvingar med 16kg kettlebell.

Efter det kände jag att tekniken inte var så bra på clean – det var lite tungt i armarna. La av. Mycket bra pass. Min lilla plan nu är att varje vecka köra ett till två tunga pass i gymmet (press, böj, drag). Och ett galet flåspass med Lofsan. Samt ett löppass/konditionsfokat. Detta är målet men med sjuka barn och allt omkring det är det svårt att få ihop det jämt. Kommer jag inte till gymmet blir det hemmaträning. Har lärt mig några nya kettlebellövningar som jag kan göra med min stackars ensamma.

20120915-142105.jpg
Festar på en gymjunkie-smoothie med banan och proteinpulver. Nu ska jag på date med Sanna, promenad i solen. Får se om jag ser någon av de jag känner som springer halvmaran i Stockholm idag.

Annonser

3 reaktioner på ”Saras böjpass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s