Status schmatus

Erdoderdo

Jag snorar ikapp med mig själv och försöker få dagen att gå här hemma. Idag ringde läkaren upp och jag har så pass mycket gallstenar samt att levern är påverkad att jag ska operera bort gallan. Har annars idag köpt en ny teve (barnvakt!) och hämtat rökdoftande kläder utanför nu stängda förskolan. Den nya ser dock riktigt mysig ut ute på Långholmen vid Hornstull och barnen kommer få åka buss dit på mornarna, samt att Alma kommer få gå heltid måndag till torsdag istället för deltid måndag till fredag. Förskolan har verkligen gjort allt för att lösa det smidigt för alla barn och föräldrar men trots det är somliga upprörda över att de inte får skjuts hem från förskolan också, eller att det inte finns bilbarnstolar åt barnen på bussarna. Dessa åker antagligen ej i kommunaltrafiken med sina barn.

Annonser

4 reaktioner på ”Status schmatus

  1. Oj, var det så illa, ajajdå. 😦

    Vi verkar vara så vana med grym barnomsorg i det här landet så vi inte fattar vad som är lyx och vad som är problem. Eller vad som är lyxproblem. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s