Dagens träning

Erdoderdo

20120922-095818.jpg
Förkyld bebis i åkpåse för att slippa krångla med ytterkläder. Båda barnen är sjuka idag, förkylda. Alma ligger till och med fortfarande i sängen fast klockan nästan är tio. Igår var vi en snabbis på fredagsmys hos Sixten och Baxter, hoppas vi inte smittade dem.

Det är inte mycket till varken träning eller pepp här inne just nu, men håll ut – så fort förkylningen är borta är jag tillbaka. Jag fick en löpparryggsäck av min kille igår, Den här från Inov8. Blev glad och förvånad för den här veckans hälsotrassel hade liksom fått mig att glömma bort att jag någonsin kommer få svettas igen. Så funkar det kappvändande psyket mitt. Vad tränar ni idag? Inspire me!

Annonser

4 reaktioner på ”Dagens träning

  1. Eh, kan man träna i att äta? I så fall är det sånt jag har sysslat med idag. Är hos svärföräldrarna och blir gödd i helgen. Ska dock ställa klockan för att ut och springa imorgon bitti. Både kropp och själ behöver det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s