Tömning

Erdoderdo

 

Höst, kyligt imorse. Snälla svärmor har hämtat båda barnen idag för att hjälpa mig. Jag var irriterad och stressad vid påklädningen av barnen. Grät en skvätt när de åkt. Grät en till skvätt när jag såg födelsedagen för en kompis förlorade familjemedlem. Idag känner jag för att kasta bort halva mitt hem. Ska rensa lite tror jag. Det kommer kännas skönt både utanpå och inuti. Först ut blir barnens rum. Bort med hälften av toysen. De kommer bara tycka det är skönt. It´s friday baby.

Annonser

3 reaktioner på ”Tömning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s