Rensa fixa friska

Erdoderdo

20120923-204337.jpg

20120923-204350.jpg
Dagen började med en långfrukost, jag älskar det på helgerna när alla är lediga. Även om jag bloggar en del om träning och ibland bakar paleo-muffins och liknande så äter vi inte efter någon som helst diet här hemma. Dock tror jag att vi äter lite mer med hälsotänk än gemene man.

Jag bakade scones med dinkelmjöl och linfrön. Till det hade vi kaffe, juice, kokta ägg, fil, jordgubbar, banan. Ines slog idag på stort och klättrade upp på bordet för att sedan klättra ner i sin stol när hon såg att jag rensade jordgubbar. Hon ger mig så många hjärtattacker om dagen. Och hon har börjat nypas?!

Sedan har jag fortsatt mitt rensa, dona, sortera idag. Det gör mig helt lycklig efteråt. Jag har rensat ut flera påsar leksaker, tagit ner kläder och annat till förrådet, sorterat en garderob, tömt en byrå i hallen och ställt in den i barnens rum och fixat bland skorna och kläderna i hallen. Jag har också köpt korgar på Granit så att vi nu har en för vantar och sockor, en för mössor och en för halsdukar på hatthyllan. Mycket nöjd.

20120923-205752.jpg
Vi har också varit i parken en sväng – nu är hösten verkligen här. Gillar löven, ogillar blåsten.

20120923-205842.jpg
Just nu ligger vi föräldrar i varsitt hörn av soffan och halvkollar på Baksmällan II. Filmen går på teve, bara att vi nu har en fungerande teve som dessutom är ny är ju fantastiskt. Filmen känns rätt ointressant, det är bara skönt att ligga här.

Förskjutning.

Plötsligt är vi där, att vi kan kolla på en film tillsammans igen med barnen sovande i sitt rum. Låter kanske inte som världens största wow i livet, men de här småsakerna som bara blir lättare under bebistiden. Och tid har vi inte så mycket av just nu. Imorgon blir det förhoppningsvis lite hemmaträning. Min fix- och donmani tyder på en viss friskhet.

Annonser

2 reaktioner på ”Rensa fixa friska

    1. Men såklart – det var ju ett tag sedan jag slutade amma 🙂 Ledsen att det tagit sån tid. Har några små spellevinkkläder till dig med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s