En vanlig torsdag

Träning

Jag har kört ett konditionsfokuserat PT-pass idag som ni ska få se film ifrån senare. Dog. Fyra tabatas med stationer, bland annat idioten, wallballs, knäböj med hopp på instabilt underlag, repslag, boxning.

Nu är jag och Ines på väg för att möta min mamma och gå på öppet hus på ersättningsförskolan. Många föräldrar med många frågor tror jag, så tänkte hålla låg profil. Finns det några mer stressade än förskoleföräldrar? De formligen stannar bilen utanför grinden, rusar in, skiter i att klä på barnen och försöker man hälsa får man ett förvirrat kngfdfft? till svar. Hjälp. Så vill man ju inte vara/bli.

Min dator är paj efter en fyraårings vattenglas nådde dess innanmäte. Om jag segar på att svara på kommentarer är det därför. Men jag läser varenda en.

Sa jag förresten att två tjejer körde mitt kettlebellspass häromdagen och återkopplade? Sjukt glad blev jag! Hinner jag själv med ett till träningspass denna vecka blir lyckan total.

20120927-151411.jpg

20120927-151417.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”En vanlig torsdag

  1. hahaha Jag är INTE en av dem föräldrarna. Jag sitter oftast med och leker med barnen i 20 minuter. Deras ena pedagog är nämligen min psykolog numera. Hon får lyssna på ALLT, men hon vill lyssna. Säger hon i alla fall =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s