Almadagen review

Erdoderdo

20120929-082403.jpg

20120929-082417.jpg
Almadagen blev en succé. Vi fikade och shoppade. Låter som värsta housewifes, haha. Men det var Almas val. Jag köpte ett par nya jeans också. Har gått och dragit i det (älskade) par jag köpte när Ines var nyfödd (smart) som förstås inte passar längre. Nu blev det ett par stretchiga otvättade från Denim & Supply som sitter som en smäck! Alma köpte väst och långkalsonger och foppatofflor. På morgonen när hon fick titta på Bolibompa ifred och Ines hade hämtats av farmor sa hon:”Jag tycker Ines ska vara hos farmor varje dag.”

Eftersom barn är barn och jag som förälder ska få öva på att inte tänka ”vi som haft det SÅ mysigt idag” avslutades dagen med ett storgräl på väg från farmor, då ungen inte fick ta med en ”finpärla” hem. Hon skrek så att hissen skakade. Denna hiss. Farmor bor nämligen dörr i dörr med denna driftiga och begåvade kvinna.

Med vänlig hälsning, stalker

Annonser

2 reaktioner på ”Almadagen review

  1. Känner igen känslan när ens barn tycks ha glömt allt det där mysiga och helt plötsligt blir ett litet monster! Långsinthet tycks vara en vuxen grej, mina barn tenderar i alla fall att ibland har minne som en guldfisk, men jag ska oxå försöka att tänka moget 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s