Här är den (innanför)

Erdoderdo

20120930-211543.jpg
Jag har ännu inte fått någon kallelse till operationen. Än så länge har jag heller inte haft några gallstensanfall. Men jag har lyckats lista ut två saker som jag har fått lite känningar av hittills: tom mage (särskilt om jag tränar då) och nötter, tyvärr. Får se om jag vågar äta mer nötter före operationen. Det är ju något som jag ätit lite av varje dag i år, antingen i gröten på morgonen eller på kvargen på kvällen. För det extra fettet.

När jag läser denna artikel om gallstensorsaker blir jag inte klokare heller. För fet mat, för mager mat. Äpplen och päron. Motion ska hjälpa.

Imorgon ska jag i alla fall gå och ta nya leverprover för att se att värdena gått ner igen efter senaste anfallet.

Annonser

2 reaktioner på ”Här är den (innanför)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s