En grå dag

Erdoderdo

20121001-181556.jpg
Det blev inga leverprover idag. Om det var fullmåne eller nya tänder som spökade inatt vet jag inte, men båda barnen sov uruselt i natt och vi bytte rum hit och dit. Så jag stannade hemma på förmiddagen och bara vilade. Vår ledsna hund har blodöra och ska tillbaka till veterinären i övermorgon. Dagens träning blev en promenad från oss till förskolan, ungefär sex kilometer. Och sedan därifrån till Liljeholmen 2,5 kilometer. Skönt att gå och gå och gå tycker jag. Känns som en paus i huvudet.

Idag har jag stressat över saker jag inte kan påverka. Typ ekonomi. Den är ju inte direkt bättre än vanligt när man är föräldraledig. Ingen mening att gå och vara sur över det men det har jag ändå varit idag. De ringde mig idag från Ersta sjukhus där jag ska operera gallan. Jag fick ett läkarbesök där redan imorgon så då kanske jag vet lite mer sedan förhoppningsvis.

Imorgon har jag både träningsdejt och kompisdejt att se fram emot. Hoppas jag vaknar som en bättre version av mig bara.

20121001-182640.jpg

Annonser

En reaktion på ”En grå dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s