Tabata med medicinboll och vandrande planka

Träning

Sjukt att det kan se så otroligt lätt ut. Tittar på filmen som Lovisa gjorde när jag blev heeeelt slut förra veckan. Fyra olika tabatapass, sedan var jag färdig för ett bra tag. Men i filmen ser det superenkelt ut! Its not. Mvh Tjejen i filmen

20121003-085135.jpg

Länk till videon här.

Annonser

12 reaktioner på ”Tabata med medicinboll och vandrande planka

 1. Imponerande! Hur menar du med fyra tabatapass? Fyra hela 40 min block efter varandra? Är lite ny på det här med tabata 🙂

  1. En tabata är fyra minuter, där intervallerna är 20 sekunder X 8 med 10 sekunders vila emellan. Så totalt 16 minuters träning. Så slut blir man om man kör fullt ut! Ladda ner appen Tabata så ser du (om du har en smartphone)! Lycka till!

   1. Har testat ett par pass, det känns himla effektivt och bra, och appen är ju hur bra som helst! Brukar du köra tabata-upplägget som enskilt pass (tex totalt 10 övningar = 40 minuter) eller som del i ett annat pass? Som i passet i inlägget, tränade ni mer utöver de 16 min tabata? Vad brukar du i så fall kombinera med? Inspirerande blogg!

   2. Det beror helt på, hur intensivt jag tränar och hur trött jag blir! Dessa som i filmen, var väldigt intensiva och jag fick vila runt 2 minuter mellan varje. Igår körde jag 10 på raken utan nästan någon vila, inte lika hög puls. Om jag kör själv på gymmet kör jag ofta på löpbandet med intervaller, samt om jag tränar hemma med kettlebell. Kör jag styrka traditionellt kör jag lite mer med räkning av reps etc. Men ofta super-eller trisets för att ha hög puls om jag inte kör maxvikter. Jag försöker att alltid variera min träning (= nyckeln till framgång) och kör olika typer av intervaller- 30/30/30, 45/15, 40/20 hela tiden. Det gäller att variera för att kroppen inte ska vänja sig. Testa! Kul att du hittat hit! Ofta lägger jag upp mina träningspass under taggen ”Dagens träning”.

 2. Puh! Såg precis klippet på Lofsans sida. Får mitt dagspass att verka som rena fluglorten! Vilken tur att jag kan coopa ert upplägg. Om jag känner för att blir riktigt trött så att säga 🙂 bra jobbat!

 3. Grymt bra jobbat! Riktig kämparglöd:)! Det ser ofta aldrig lika jobbigt ut som det är. Men jag förstår att du är helt slut, kan den där Lovisa;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s