Jag kom av mig

Träning

Idag blev det ju ett hemmapass. Och de där squatsen tog rejält känner jag i efterhand -i hela kroppen. Bästa känslan. Det blev bara två träningspass denna vecka. Jag måste erkänna att jag kommit av mig litegrann. Förra helgens tävlingar, samt en kroppsmätning jag gjorde på Ylab för några veckor sedan har fått mig att tappa motivationen lite tillfälligt.

Jag fick på kroppsmätningen veta att jag är i bättre form än jag någonsin varit. Jag har byggt massa muskler i år och renoverat hela kroppen kan man säga. Det går inte längre att kalla mig postgravid. En känsla jag liksom inte släppt taget om efter att jag kört på sedan Ines föddes. Tydligen springer jag 12 kilometer lätt som en plätt också. Och ingen tävling eller sport siktar jag in mig på att bli bäst i just nu.

Så vad är målet då? Bibehålla? Bli starkare? Hitta en sport? Jag ska ta reda på det tänkte jag. Hur tänker ni andra som inte tränar grenspecifikt eller för att komma i form för något särskilt?

Annonser

7 reaktioner på ”Jag kom av mig

    1. Ja men det är ju detta med att maxa själv. Kommer du upp och passar på mig? Jag ska fasiken åka ner till dig och träna nån dag Sara, vad säger du?!

  1. Jag avskyr att styrketräna, tycker att det är skittråkigt. Men! Jag måste träna upp magmusklerna, ryggen och armarna för ridningen. Så jag gör det för att bli bättre uppe i sadeln!! Det är mitt mål! Man msåte ju ha ett mål, annars blir det så mkt svårare att hitta motivationen.

  2. Skönt att höra att vi är fler som kommit av oss lite. Efter halvmaran blev det lite ‘vad händer nu då’-känsla. Det är långt kvar till Tjejvasan och den distansen är ju inte särskilt lång, 3 mil. Visst, Lidingöloppet nästa år, hela långa ska jag ta mig igenom, men det är ju typ 1 år kvar. Så just nu är det fokus på att hålla igång, 3-4 pass i veckan, samt plugga på de kurser jag kom in på i antidoping och anatomi/fysiologi. Det får räcka. Dock är jag i en sån fas där jag har svårt att ‘bara träna’ – bli gärna rastlös. Kram

  3. Jag har ju kommit av mig helt. Men jag har en kortvasa som hägrar och vet att den blir så mycket roligare om jag känner att jag har flås och styrka. Men på kortare sikt vet jag ju att jag blir gladare när jag tränar. Jag åker förvisso lite rullskridskor just nu, men det är inte så mycket kondition eller styrka i det just nu. Mest handlar det för mig just nu om mod. Och det är också en bra grej med träningen, att jag blir modigare av att träna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s