Jag ger int upp bara för det

Träning

(Önskar jag var bättre på att ta lite fina bilder till er – något jag verkligen uppskattar hos andra bloggar. Skärpning!)

20121008-153030.jpg
När inspirationen tryter går jag till mitt träningsprogram i styrkelyft som jag fått av min kille. Det delas upp i tre pass: böj, drag, pressar. Alla övningar i ett pass utgår alltså i samma typ av muskelarbete. Idag gjorde jag pressar.
Vilket jag är sjukt dålig på. Jag har under 2011 haft jättesvårt att göra några typer av pressövningar över huvudet. Gissar på sömnbrist och dålig form. Nu ska jag försöka bli starkare här.

Jag gjorde uppvärmning med 20 kg (stången) och började 5X5 med 30kg. Men klarade med nöd och näppe fem stycken och bytte ner till 25. Sedan gjorde jag 2X10 med 20kg till. När det handlar om pressar är det alltså INTE den typen där du skjuter ifrån och använder benen. Pressar (axelpressar) är när du står helt still och bara använder armar axlar. Jobbigt!

Dips suger jag också på. Vet inte ens om jag klarar EN korrekt utförd, men småduttade 3X3 i alla fall. Öva, öva. Avslutade med det jag är bra på så att jag skulle känna mig lite tuff ändå när jag gick hem: toes to bar. Jättebra magövning som även aktiverar både rygg och ben.

Klistrar in Diesel crews shoulder rehab om det är någon som är intresserad av bra assisterande axelövningar (typ Sara :D)

För övrigt var det en PT som körde med en kund bredvid mig idag. Under varje övning kunden gjorde pratade de med varandra. Till och med när hon gjorde bänkpress (!). Om hennes naglar, kompisar, bantning etc etc. Dålig valuta för pengarna! Helt ärligt, varför betala för att blajja lite? Tror det enda jag pratat om när jag tränat med PT är – träningen. Och under tiden jag kör är det precis just så jobbigt så att jag inte klarar mer om ingen pushar mig bredvid. Jättekonstigt att någon vill betala flera hundra för att prata naglar? Gå och fika istället.
/Beefcake.

Ps. Min rygg ser jättestark ut i speglar. Fåfäng och glad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s