Jag har aldrig förr älskat smärtstillande så mycket

Erdoderdo

Massa bra och mysigt har jag haft det idag. Och ett skönt ryggpass på gymet. Men sedan fick jag ett gallstensanfall igen ikväll och blev väldigt rädd, febrig, frusen och hade jätteont. Döm om min förvåning då jag plötsligt vaknade i vår säng nyss, och att den Voltaren jag tagit hade hjälpt mot smärtan inom två timmar. Jag hade inte ens märkt att jag somnat. Som en dröm! Nu ska jag försöka sova vidare på det. Lättad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s