Underbara Barn

Erdoderdo

Efter gallanfall och en natt med febrig ettåring fick jag frigång i morse och stack en snabbis till Underbara Barn på Stockholmsmässan.

20121012-132818.jpg
Det bjöds på frukost och många trevliga produktprover från de välkända barnmärkena. Jag var lite ute efter ett par fodrade gummistövlar till Alma. Hon är det barnet som alltid hoppar i pölen och alltid behöver galon. Men jag hittade bara rosarosa flickstövlar och Bilar-tuffa killstövlar (som någon bestämt, inte jag) och funderar på att istället köpa förra årets fodrade grå Kavat som var superbra.

Det jag däremot köpte, och visste skulle bli en succé, var Tröstisar till Alma. Alma var varit plåstermissbrukare sedan hon föddes och alla hennes gosedjur har plåster. Har hon tråkigt funkar det alltid med ett plåster. Tröstisar är något så gulligt som trösteplåster du sätter ovanpå plåster, för att sedan kunna trösta dig själv med. ”Jag älskar dem” sa Alma direkt.

20121012-133347.jpg
”Då kan jag trösta mig själv med dem om jag blir ledsen”. Min lillgamla unge.

Nu ska vi fortsätta dagen så gott det går med en pigg fyraåring och en fyrtiograders ettåring.

Annonser

2 reaktioner på ”Underbara Barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s