På sjöstadsfronten intet nytt

Erdoderdo

20121014-192959.jpg
Här händer inte mycket. Ines hade 40,7 grader i kroppen idag så jag kollade upp henne med ett infektionsprov på närakuten. Bara virus, det var ju tur. Hoppas hon är feberfri imorgon. Alma fick åka på tacoskalas hos sin farmor för att slippa sjukstugan. Lyllosen.

Trots ett coachpass på en kampsportsgala (där Sadibou Sy som han tränar i fys var huvudkortet -och han vann!) på Berns igår kom min kille hem till mig när galan var slut klockan nio. Det är fint det, efter tio år ihop. Tio år i november, tio och ett halvt sen första hånglet. Inte illa va?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s