Här får ni ett hemmapass som heter duga

Träning

Idag fick jag för mig att jag ville utmana mig och min hemmaträning. Om jag kör tungt på gymmet kan jag ju flåsa hemma. Så jag tog ett välanvänt upplägg: 300 reps. Sedan valde jag tre övningar.

20121022-200826.jpg
Så hundra reps av varje övning – burpees, svingar och goblet squat. Uppdelat i set om 40-30-20-10 reps. Så först 40 burpees (redan här tänkte jag USCH), 40 svingar, 40 goblets. Sedan 30 och så vidare.

Det var bara de första 40 av varje som jag gjorde strikta burpees med magen i golvet (och klapp bakom örat). Sedan hoppade jag bara in och ut. Samma med svingar, först gjorde jag höga över huvudet. Sedan skalade jag ner till pannhöjd ungefär. Goblets går ju liksom inte att skala (som det heter i crossfit-världen – dvs fuska/hjälpa). Där blev det bara väldigt många pauser.

20121022-201220.jpg
Jag ville så gärna komma under 20 minuter. Nästa gång kanske? Detta var det värsta hemmapass jag gjort. Nu är jag så (skönt) trött att jag inte orkar skjutsa Alma i säng.

20121022-201441.jpg

Annonser

10 reaktioner på ”Här får ni ett hemmapass som heter duga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s