Barnklädernas kretslopp

Erdoderdo

20121024-133029.jpg
När Alma föddes fick vi en hel drös med barnkläder från hennes kusin i Moskva. Helt underbart att få redan använda kläder och slippa köpa själv. De kläderna gick sedan vidare till min systerdotter och sedan tillbaka igen till Ines. Jag har även haft turen att få kläder från bland annat min fina kollega, E. Älskar detta barnklädernas kretslopp och att plagg som används så kort tid får en längre livslängd genom andra små. Nu har jag även rensat ut hos oss och givit en del till Läkaremissionen och till min vän Diana som får nummer två i februari.

Igår läste jag hos Milla (som jag sprang på på Underbara Barn-mässan) om Minimera. Det låter supersmidigt och kul och jag vill testa.

Man beställer alltså en påse från dem, som man fyller med de kläder man vill bli av med, skickar tillbaka och får pengar eller innestående hos dem att handla mer för. Bra idé! Det krävs dock att kläderna är i nyskick. Läs mer här.

Annonser

2 reaktioner på ”Barnklädernas kretslopp

  1. Visst är det härligt! Fortsätter gärna kretsloppet med sånt av Esmes gamla kläder som Ines vuxit ur nu. Har ju en ensamstående vän som väntar barn i februari och som kan behöva allt möjligt stöd. Ses nån dag och byta tillbaka lite kläder från bägge håll?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s