Tröttma

Erdoderdo

20121024-095035.jpg
Ines stökade i natt. Det var länge sedan. Halv fyra hade hon vaknat åtta gånger. Hon fick nässpray och en Ipren och sov sedan mellan oss i stora sängen till sju.

I våras var varje natt så. Det var åtta öroninflammationer och vätska som tryckte bakom öronen ständigt. Och jag gick upp för att träna då, oftast. Glad är jag att det inte är så längre. Tacksam. Detta är nu mer som ett undantag. Men också tacksam för påminnelsen. Och för att jag gick upp och tog mig till gymmet ändå. Det gav mig så mycket, både energi och bättre hälsa.

Men idag blir det vila, och det nu bums. Jag ligger redo i Almas säng och Ines har precis somnat i sin. Lights out!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s