Läser på lite

Träning

20121025-210747.jpg
Efter att ha fått ett ökat besökarantal som intresserar sig för träning – och min träning – tänkte jag läsa på lite om de övningar jag brukar göra och varför.

Jag inser att bloggare som skriver om sin träning får ett stort gensvar hos intresserade läsare. Många vill ha ett recept för att lyckas med sin egen träning. Det är viktigt att komma ihåg att alla är olika, och sätt som jag tränar på – eller vikter jag använder mig av – är just min träning och inte någon annans. Sedan är jag inget proffs heller. Trots det vill jag veta lite mer om vad jag pysslar med och börjar med den här boken som ska vara bra.

Idag har jag övat på pullups bland annat, i gymmet med Lovisa. Mellan varje styrkeövning gjorde jag burpees, knäböjshopp och utfallshopp. Jäklar vad pulshöjare mellan styrkeövningar suger musten ur en!

Annonser

2 reaktioner på ”Läser på lite

  1. Du tränar ju fanimej mer än grabbarna i vårat A-lag. Du får ta och lära dig att spela bandy, vi har ju damlag i Allsvenskan numera.

    Eller ska vi vänta på Alma och Ines kanske. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s