Dagens träning och bad

Träning

20121027-151022.jpg
Det är så fint och soligt i Stockholm idag. Jag åkte till Sats och MiniSats med barnen på förmiddagen. Ines rusar alltid in och kastar sig i bollhavet. Så gullig.

Idag var det böj och pressar på mitt Wendler-schema, 3X3 med uppvärmning. Det kändes lätt och jag körde efteråt mer böj och pressar med lätta vikter, hopp som pulshöjare och superset.

Sist av allt gjorde jag toes to bar och provade då att göra en chin (i min värld handflatan MOT mig). Och döm om min förvåning då jag efter all träning klarade en, från hängande! Jag jobbar mycket med detta nu. Kändes jättebra! Att komma någonvart. Snart måste jag väl klara en strikt pullup?!

20121027-151425.jpg
Efter gymmet var vi hela familjen och lekte i parken i solen. Kaffe i termos och så. Nu ligger jag i ett hett bad. Och kom just på: jag tänker väldigt sällan på mitt gamla benbrott och spikar och skruvar där i. Jag är tillräckligt stark nu. Så. Jäkla. Skönt. Minns när jag inte tordes gå i trappor nedför. Stolt över att jag klarade det till andra sidan.

Har länkat förut men här är min träningshistorik.

Annonser

En reaktion på ”Dagens träning och bad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s