Söndag

Erdoderdo

20121028-174806.jpg

20121028-174832.jpg
Idag mådde jag sådär när jag vaknade klockan tio. Jag satt nämligen hemma hos mina kompisar och drack vin och åt parmesan med saffranshonung på till klockan HALV FEM imorse. Det kändes väldigt bra att ställa tillbaka klockan till halv fyra när jag kom hem.

Sedan var vi på tvåårskalas hos lilla Baxter som firade med rosa tårta och pappa Hans goda bullar. Alma hade valt ut en racerbil och en glittrig mikrofon i present till honom.

Efteråt gick jag en sväng med barnen till en park i närheten av residens Lofsan. Dagens lärdom: glöm inte bort att ge ettåringen mat, och gå ut och kuta i kylan. Fick springa med två gråtande barn till en kiosk och handla varsin korv till dem. Hu, vilken pärs. Imorgon tänker jag må som mitt vanliga jag igen. Men ibland är det värt att nattsudda och surra lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s