Morgonstund har guld i mun

Träning

20121030-065519.jpg
Vintertiden gör många småbarn lite konstiga. Ines somnade till exempel klockan 16 igår. Och vi fick inte upp henne sedan. Hon sov till klockan sex idag. Vilket ju var toppen. Nu sitter hon med sin systers kläder på sig (skriker annars) och ritar (skriker annars). En bestämd människa.

Jag sov svindåligt däremot. Ibland när jag har tränat med tunga vikter reagerar min kropp väldigt starkt på det även om passet kändes lätt. Jag drack en smoothie vid fyra igår men var ändå hungrig så att jag skakade klockan sex hemma hos en kompis. Inatt har jag sedan legat och svettats och vridit mig. Kroppen har pulserat. Jag gick upp och tittade på klockan (kontrollfreaket i mig försöker ha klockan utanför sovrummet) och hoppades att natten hade gått. Då var den två och jag hade sovit i tre timmar. Känner någon igen detta? Kan ni må så efter träning?

Annonser

2 reaktioner på ”Morgonstund har guld i mun

  1. Låter lite som min natt men här får jag nog tyvärr acceptera att den lilla elaka bacillen flyttat in….ingen träningsrelaterad åkomma inte, tyvärr:(
    Du kanske har abstinensbesvär?(väldigt tätt inpå träning, men ändå) Du får helt enkelt sluta att knarka träning Clara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s