Ines

Erdoderdo

När Bvc-sköterskan träffade Ines första gången undrade hon om hon kunde skrika över huvudtaget. De första fem månaderna av hennes liv gjorde hon inte mycket väsen av sig. Chillaxing var hennes ledord. Det tar hon igen nu.

20121101-155501.jpg
Hon har ju inte börjat prata än, men gestikulerar istället. Pekar, viftar och visar. Men vi förstår inte. Vad vill du ha? Och lika frustrerade blir vi alla. Men hon kan peka på näsan, munnen och magen om man frågar. Och Alma. Satan vad arg hon blir om man stänger av duschen när hon sitter i badet. Hon gillar att visa vad hon vill. Tycker om att bli kammad till exempel. Och att vara nakenfis. Men ve den som inte fattar. Humöret alltså. I guess its a good thing. Dock i kombo med ”klättra ur alla selar” och ”klättra upp på diskbänk/bord/soffryggstöd”. Mycket intensiv.

20121101-155835.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s