Söndag, kottmålning och bloggträffar

Erdoderdo

Var har jag ont idag? Hm, låt mig se… Armarna, axlarna, ländryggen, hamstrings. Todos. Men ändå skönt!

20121104-105459.jpg

Idag ska vi hem till Förortsbruden och måla kottar. En av alla coola kvinnor jag lärt känna genom bloggen. Eller genom Agnes (genom Agnes blogg). De har också två små barn och det är väldigt skönt att hänga med folk som tycker det är helt okej att dricka kaffe till en väldigt hög ljudnivå.

Det har hänt mig både en och två gånger att folk som hälsar på mig säger OJOJ och lägger huvudet på sned. Vilket jag förstår.

Veckan som kommer blir också rolig då jag har både PT-date och TVÅ utekvällar planerade. Den första också med en bloggkompis, fina Itsallgonnabefine. En kvinna som har en helt ljuvlig humor och är sjukt klipsk, allmänbildad och vacker. Kommer skratta mycket när vi ses och det ser jag fram emot. Jag tänkte ta tag i mitt sociala liv utanför småbarnsfamiljerna och träningen. Vi får se hur det går.

Annonser

8 reaktioner på ”Söndag, kottmålning och bloggträffar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s