Utvilad

Erdoderdo

Min plan igår kväll var att ligga på soffan och lyssna på Värvet och dricka julmust.

20121105-140335.jpg
Men jag somnade, klockan åtta, och sov senare vidare i sängen. Åtta imorse vaknade barnen och jag kunde knappt tro det var sant! Efter förskolelämningen åt Ines och jag långfrukost och tog det lugnt. Jag har fortfarande grym träningsvärk från i lördags och siktar in mig på en långpromenad med barnen idag för att röra lite på kroppen. Tänk om jag alltid sov såhär bra. Då skulle jag söka jobb som president eller liknande.

Annonser

2 reaktioner på ”Utvilad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s